MBSR in één week op Texel

Waarom kiezen voor mindfulness (MBSR) op Texel?

De MBSR op het prachtige Texel in één week te volgen. Je volgt het gehele MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) programma in een week, inclusief de stiltedag.

Waarom:
• Ten eerste omdat je leergierig bent en alles over mindfulness wilt leren.
• Ten tweede omdat je weet dat mindfulness je goed zal doen en de frisse lucht van een eiland ook! De kans om dit heerlijk te combineren.
• Hiernaast voel je geen ruimte om hier thuis mee aan de slag te gaan.
• Bovendien heb je zin om je zintuigen te laten prikkelen en een stiltedag te ervaren op Texel
• Maar ook heb je geen tijd hebt om 8 weken achter elkaar vrij te maken voor een MBSR training.
• Of gewoon omdat je de 8 weekse MBSR wilt herhalen en nogmaals wilt ervaren om zo meer verdieping te ervaren.

Hoe ziet zo'n MBSR week er praktisch uit?

  • De MBSR training is overdag van maandag tot vrijdag van 10:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. Zo'n week is intens, ontspannend en diepgaand.
  • Elke dag vinden er twee sessies plaats, één in de ochtend en één in de middag. En op donderdag de stilte dag.
  • Je zult mindfulness leren integreren op het eiland waardoor je nog meer geraakt zult worden door je zintuigen.
  • Je gaat ervaren wat het effect van mindful leven je kan brengen en dit meenemen in je dagelijks leven.
  • Voordien en nadien kun je geheel je eigen pad kiezen. Heerlijk wandelen op het strand, fietsen door het mooie natuurgebied, mindful voor je tent zitten, enz.

Wat is handig om te weten?

  1. Je zorgt zelf voor een fijne accommodatie op Texel. Er zijn voldoende fijne huisjes, hotels of campings om te overnachten.
  2. De lunch wordt op de stilte dag (donderdag) verzorgt en de andere dagen neem je je eigen lunch mee.
  3. Voor het avond eten kun je kiezen uit verschillende heerlijke restaurants op Texel, of zelf koken op je eigen accommodatie.
  4. Je kunt ervoor kiezen om wat langer te blijven op Texel of eerder te komen.
  5. De locatie is in het dorpje; De Waal. Een zeer serene, rustige en idyllische plek. Je kunt met de fiets komen (deze kun je meenemen of huren op het eiland), lopend of met de auto (vrij parkeren).

Vragen? Neem gerust contact op.

De slufter op Texel

Je bent welkom op Texel!

Je krijgt een professioneel werkboek, ontwikkeld door de Radboud Universiteit en een usb-stick met alle oefeningen om dit thuis op te pakken en te integreren in je dagelijks leven.

Helaas komt een mindful leven je niet aanwaaien, je kunt dit wel leren. Waardoor je opmerkt hoe de wind waait op Texel en waardoor je bent waar je bent in plaats van steeds maar in je hoofd bezig te zijn.  Op Texel genieten van het wandelen op het strand voor of na de training, in stilte of met gezelschap. Voel je welkom op Texel!

Praktische zaken

De MBSR training in september op Texel gaan sowieso starten ongeacht hoeveel aanmeldingen!! Voor alle datums, zie agenda. Wat betekend dat je ook vast een accommodatie kunt regelen en over dit issue geen onnodige mind-activiteiten hoeft te hebben. Zoals het vaak stormt op Texel zo loopt het ook vaak storm met de aanmeldingen maar er zijn nog wel een paar plekken vrij! Meld je gerust aan, je bent van harte welkom!


Tarieven en vergoedingen

- 1 week

Individuele Mindfulness training/coaching

€465,- p.p.

De tarieven zijn gelijk aan de 8 weekse MBSR- groepstraining 465,-  euro p.p. (incl. btw, werkmap, mindfulness-oefeningen, lunch op de stiltedag) (excl. vergoeding verzekeraar, de verzekeraar vergoed van €100,- tot 350,-), excl. overnachtingen, diner en heen en terug reis)