Mindfulness stilte oefendag

Een stiltedag ervaren...

De stilte dagen vinden plaats in een prachtige natuurrijke omgeving. De natuur geeft je veel ontspanning, verstilling en inzichten. Deze dag ga je ècht kijken, voelen en luisteren naar alles wat op jouw pad komt. Een dag in stilte, zonder woorden en even afstand doen van je dagelijkse bezigheden. Waardoor je jezelf ontmoet! Door mindfulness, heerlijke wandelingen en meditaties worden je zintuigen extra geopend, waardoor je de natuur intens waarneemt en verbinding voelt met je eigen kern. Je bent van harte welkom!

"Ik dacht niet dat ik de hele dag stil kon zijn maar ik heb deze dag ervaren als bevrijdend. Vrij zijn van steeds wat te moeten en echt tijd voor mijzelf. De verstilling gaf mij ruimte om echt te voelen, te horen en van de prachtige natuur te genieten. Het was als een sauna dag alleen dan een interne reiniging!

— Monique Dijkstra –

Programma van een Stilte dag

Tijdens de stilte, oefen dag herhaal je de oefeningen die je tijdens de acht weekse MBSR of individuele training beoefend hebt. Je doet dit in stilte, waardoor je nog meer naar binnen gaat en waarneemt hoe het nu met je gaat. In de loop van de dag zal je steeds meer stilte en ruimte kunnen gaan ervaren.

Geef je zintuigen eens goed de kost.....

Wees waar je bent. Kijk om je heen. Kijk alleen maar, interpreteer niet. Zie het licht, de vormen, de kleuren het uiterlijk van dingen. Wees je bewust van de stille aanwezigheid van elk ding. Wees je bewust van de ruimte die alles toestaat er te zijn. Luister naar de geluiden; oordeel er niet over. Luister naar de stilte onder de geluiden. Raak iets aan, het geeft niet wat, en voel en erken het Zijn ervan. Observeer het ritme van je ademhaling, voel hoe de lucht naar binnen en naar buiten stroomt, voel de levensenergie in je lichaam. Laat alles zijn zoals het is, binnen in je en buiten je. laat de 'isheid' van alles toe. Verplaats je diepgaand in het Nu. (E. Tolle)

Zie agenda

Wat kan een stilte dag jou brengen?

 • De draad van je mindfulness als een ‘way of living’ weer oppakken
 • Verdieping voelen van je kern en de essentie
 • Antwoord en inzicht krijgen op levensvragen
 • Tot rust komen en niets hoeven doen
 • Genieten van je zintuigen
 • Je kunt tijdens zo’n dag diepe ontspanning ervaren en nieuwe energie op doen.
 • Een dagje helemaal voor jezelf!

Drie unieke locaties

Deze oefen/stilte dagen vinden plaats op drie unieke plekken.
Prachtige, ruimtelijke  en unieke locaties! Waar het vooral stil, maar ook groen en wijds is.

Praktische zaken

Deze dag is voorzien van een uitgebreide duurzame lunch met fruit en drinken. Tevens kun je jezelf de gehele dag voorzien van koffie & thee of water. De oefen/stilte dagen zullen om 10.00 uur beginnen tot 16.00 uur.


Tarieven en vergoedingen

- 1 dag

Mindfulness Stilte oefendag

van €69,- tot €135,- p.p.

Je mag zelf  bepalen hoeveel je geeft, heb je weinig, geef dan weinig, heb je genoeg dan kun je meer geven.

De kosten zijn voor een geheel verzorgde dag incl. lunch en btw.

 

GEEF JE OP VOOR ONDERSTAANDE STILTE DAGEN VIA ONDERSTAANDE FORMULIER

 • 18 april 2023 in Vrijzicht te Wijnjewoude
 • 19 april 2023 in Bolgerswoldhoeve te Veendam
 • 8 juni 2023 in de Waal op Texel
 • 14 september in de Waal op Texel