Prachtige locaties

Vijf prachtige locaties voor de 8 weekse MBSR training & stiltedagen

De 8 weekse mindfulnesstrainingen in groepen worden gegeven op vijf prachtige, sfeervolle en rustgevende locaties, zie hieronder!

Borgerswold te Veendam

Deze uniek locatie aan het water. Midden in een mooi bosrijk gebied. Waar je de stilte kunt horen. Bovendien heel fijn om in alle rust en ruimte mindfulness te kunnen trainen en beoefenen.

Er zijn rondom vele paden waar je heerlijk kunt wandelen. Dit gebied maakt dat je er echt even uit bent. Tijd kunt maken voor jezelf! Kortom, je bent van harte welkom!

Froombosh

Deze locatie heeft een sfeervolle ruimte op een rustige en landelijke plek. Gelegen aan de rand van het natuurgebied Appelbergen in Onnen. Het is een zeer fijne plek. Waar je in alle rust en ruimte mindfulness kunnen trainen en beoefenen. www.deyogahoeve.nl

Wijnjewoude

Vrijzicht is gelegen op een mooie plek in Wijnjewoude met prachtig uitzicht. Bovendien goed bereikbaar. Vlak aan de A7 daarmee het middelpunt van Friesland, Groningen en Drenthe. Een locatie waar je direct op je gemak voelt. Daarnaast een ruime, unieke locatie. Kortom een prima plek waar je in alle rust en ruimte mindfulness kunt trainen en beoefenen. www.studiovrijzicht.nl

Texel

Hoe uniek is het om in de zomerperiode te genieten van Texel! En tegelijktijdig te leren om meer te leven in dit moment. Meer mindful leven betekend ook vaak meer en intenser kunnen ervaren! De locatie is heel fijn en stil, in een klein authentieke dorpje De Waal. Voel je welkom op Texel.

Veendam

Deze locatie is klein maar fijn! Voornamelijk gebruikt voor de individuele trainingen en supervisie. De plek is knus en warm.

Locaties voor de één op één trainingen

Of bij jou thuis of op je werkplek als hier een geschikte en rustige ruimte beschikbaar is

Groningen

Een prachtige plek naast het stadspark

Assen

Een prima en fijne plek

Veendam

Een mooie praktijk aan huis