Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop mindful eten & koken samen met Sarena Solari

8 oktober

onbekend

Samen met Sarena Solari mindful koken en hierna het mindful op eten. Met meer aandacht je gerecht klaar maken en hierna met veel plezier je maaltijd opeten is zo veel intenser. Sarena Solari kan zo fantastisch koken en heeft hiervoor een prachtige kook studio bij haar huis. Daadwerkelijk zien wat je eet, het ruiken van je gerecht en tevens het echt proeven maakt de maaltijd zoveel briljanter!

Bovendien kun je naast deze workshop met Sarena Solari ook de training mindful eten volgen. Je leert tijdens deze training niet alleen meer bewustwording van wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Maar ook kijken we naar jou eetgewoontes en gaat we samen op zoek naar een gebalanceerd eetpatroon en tevens zullen we samen gaan bewegen. Al met al creëer je een nieuwe ‘way of living’ welke duurzaam en blijvend is. Je gaat een nieuw gezond patroon ontwikkelen. Stel gerust al je vragen…

Met mindful eten ontwikkel  je een relatie met eten die compassievol en vriendelijk is. Inzicht krijgen in wat nu jouw patronen en gewoontes zijn als het voedsel aangaat. Bewustwording van geconditioneerd gedrag en wat het effect hiervan is op jou. Bewustwording van hoe je mind jou kan beïnvloeden en leren dat jij hierin keuzevrijheid hebt. Is prachtig!

Gegevens

Datum:
8 oktober
Kosten:
onbekend

Organisatoren

Klarien Drenth
Stefanie Kaiser
Sarena Solari
Stefanie Kaiser

Locatie

veendam
Flora 2
Veendam, 9642LW Nederland
+ Google Maps

Privacy Preference Center

×

Stay Mindful Today

×