Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MBSR op Texel, in één week!

5 juni, 2023 - 9 juni, 2023

€465

De MBSR op Texel in september gaat sowieso starten ongeacht hoeveel aanmeldingen! Wat betekend dat je ook vast een accommodatie kunt regelen. Zoals het vaak stormt op Texel zo loopt het ook vaak storm met de aanmeldingen maar er zijn nog wel een paar plekken vrij hoor! Meld je gerust aan, je bent van harte welkom!

Tijdens en na de de MBSR op Texel heerlijk genieten van het eiland, wandelen op het strand, in stilte of met gezelschap. Fijn fietsen of een wandeling maken in het mooie slufter natuurpark van Texel. Voel je welkom! 

Je krijgt een professioneel werkboek, ontwikkeld door de Radboud Universiteit en alle oefeningen om dit thuis op te pakken en te integreren in je dagelijks leven.

Hoe ziet zo’n MBSR op Texel er praktisch uit?

  • De MBSR training is overdag van maandag tot vrijdag van 10:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. Zo’n week is intens, ontspannend en diepgaand.
  • Elke dag vinden er twee sessies plaats, één in de ochtend en één in de middag. En op donderdag de stilte dag.
  • Je zult mindfulness leren integreren op het eiland waardoor je nog meer geraakt zult worden door je zintuigen.
  • Je gaat ervaren wat het effect van mindful leven je kan brengen en dit meenemen in je dagelijks leven.
  • Voordien en nadien kun je geheel je eigen pad kiezen. Heerlijk wandelen op het strand, fietsen door het mooie natuurgebied, mindful voor je tent zitten, enz.

Weet dat je me alles kunt vragen….

Helaas komt een mindful leven je niet aanwaaien, je kunt dit wel leren. Waardoor je opmerkt hoe de wind waait op Texel en waardoor je bent waar je bent in plaats van steeds maar in je hoofd bezig te zijn.  Op Texel genieten van het wandelen op het strand voor of na de training, in stilte of met gezelschap. Voel je welkom op Texel!

Gegevens

Begin:
5 juni, 2023
Einde:
9 juni, 2023
Kosten:
€465

Organisator

Klarien Drenth
Telefoon:
0624739034
E-mail:
staymindfultoday@hotmail.com

Locatie

Texel
De Waal
Texel, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0624739034

Privacy Preference Center

×

Stay Mindful Today

×