STAY MINDFUL TODAY

 

Teamtraining en workshop

Voor wie

Haal het beste uit jouw team! In één dag (of drie middagen of in overleg) krijg je een teamanalyse en inzicht in jouw team kwaliteiten, valkuilen, verbeterpunten, paradigma's en word helder welke keuzes jou team wil maken! Niet alleen een leerzame maar voornamelijk een verdiepende en fijne dag voor het team!

Opzet van de teamtraining

De training heeft de volgende opzet:

  1. KEUZE-VRIJHEID : Ontdekken en weten dat alleen jijzelf dingen laat gebeuren!
  2. INZICHT: Van je eigen paradigma's en die van het team.
  3. VERDIEPING: Ontdekken van patronen, teamleden leren zichzelf maar ook andere teamleden beter kennen.
  4. GEVEN VAN DE VOLLEDIGE BOODSCHAP : Feedback geven en ontvangen via de hoofd/hart en handen methode.
  5. BORGING: Ingezette veranderingen borgen met elkaar!

 

Thema's die aan de orde komen gedurende de trainingsdag

Waar staan wij voor als team ? Waar richten we ons op? Waar en hoe kun we elkaar versterken? Aandachtspunten kunnen zijn: respectvol aanspreken op gedrag, feedback geven en ontvangen – omgaan met lastige situaties.

Hoe open wordt er gecommuniceerd binnen het team? Wordt er feedback gegeven en gebeurt dat op een effectieve manier. Worden de verschillen tussen mensen gerespecteerd en gewaardeerd? En worden ze in positieve zin benut?

 

Praktische zaken

  • Er zal vrijblijvend een intake gesprek plaats vinden, waarin verwachtingen/wensen en het programma naar wens kan worden aangespast.
  • De locatie 'Waarkunst' in het plaatsje 't Waar zal de uitval basis zijn. Zie  Locatie , de tarieven zijn 30,- euro per persoon voor een geheel verzorgt vergaderaragement met o.a. kofie/thee met gebak/biologische, duurzame lunch/ inclusief beeldmatriaal, flapover, enz. Maar andere mogelijkheden qua locaties zijn bespreekbaar.
  • Hiernaast geef ik workshop's over 'mindfulness in het dagelijks leven'/ 'wetenschappelijk onderbouwde effecten van mindfulness'/ 'mindful eten' en 'aandacht werkt' voor kinderen.
  • De kosten van de trainer zullen bedragen 89,- per uur (excl.BTW).

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info