Stilte retraites

Stilte retraites met meditatie, yoga, kamayoga & metta

Wil je er graag even tussenuit?

Omdat je hoofd overloopt? Omdat je je opjaagt en uitgeput voelt en je lichaam begint te protesteren? Omdat je altijd bezig bent met anderen en niet aan jezelf toekomt? Omdat je op een kruispunt van je leven staat en niet goed weet hoe en waar te beginnen.

Of....

Wil je jouw vaardigheden als mindfulness of compassie-trainer verdiepen?

Zodat je als trainer meer rust kunt ervaren in je trainerschap. Je ervaring versterkt en verdiept door in stilte te zijn. En je graag beter voor jezelf leert zorgen. Je innerlijke houding verandert van een innerlijke criticus naar een meer compassionele houding.

De stilte horen om je heen en in jezelf!

Wil je af van alle stress en weer genieten van het leven en tevreden zijn met wie je bent en wat je hebt? Wil je de dingen doen die jou echt voldoening geven in plaats van dat je alleen maar aan het hollen en organiseren bent?

Dan zijn onze week of weekend stilte retraites misschien wel wat voor jou. Wij organiseren deze retraites op de prachtige plekken in Noord Groningen ‘The land of Now’ en op Terschelling in Friesland of in Naarden provincie Utrecht.

Zie Agenda

Een weekend of week lang geen enkele beslissing nemen

Niets zal je doen denken aan je verplichtingen en verantwoordelijkheden thuis.

Samen met de dagelijkse yoga oefeningen, stilte & metta meditatie,  én duurzame en vegetarische maaltijden, zijn dit de beste ingrediënten om alle mentale en fysieke ballast van je af te laten glijden en weer te weten wat voor jou belangrijk is in het leven.

Je krijgt waardevolle inzichten en praktische handvatten waarmee je eenmaal thuis die dingen kunt gaat doen die jou blij maken.

Een stilte retraite is een levensveranderende ervaring!

Wees welkom met al je vragen…

Direct aanmelden voor een retraite

Praktische zaken

Wat inbegrepen is:

Compleet verzorgt ontbijt, lunch en heerlijk en biologisch diner (vegetarisch diner). Onbeperkt thee & koffie. Een programma van mindfulness meditatie, yoga en metta maar tegelijkertijd veel vrijheid om te kiezen voor geen programma.

Keuze uit een één persoons of twee persoons kamer met eigen  douche & toilet op je kamer. De bedden zijn opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar. Naar behoefte gebruik maken van een gesprek over je ervaring en inzichten.

Voel je vrij om contact op te nemen voor vragen of onduidelijkheden.Contact


Tarieven en vergoedingen

Kosten Stilte retraites exclusief Dana

Zie voor meer informatie Stilte retraite