Relatie coaching
based mindfulness

Samen met je partner een oplossing zoeken voor jullie problemen. Niet zo zeer door de ander te willen veranderen maar door jezelf te veranderen en je partner veranderd met jouw mee. We zijn vaak geneigd te wijzen naar de ander maar we laten bepaald gedrag zelf gebeuren, we zeggen er niks meer van, praten niet meer met elkaar met als gevolg dat we in ons eigen wereldje gaan leven en geen relatie meer hebben met de ander.

Relatie coaching based mindfulness bestaat uit veel momenten van verstilling en vertraging omdat dan de juiste woorden komen. Met als effect dat je weer leert contact te maken met elkaar en weer echt met elkaar in gesprek gaat. Bij elke sessie word gekeken wat speelt er nu.

Wat zijn de resultaten

  • Jullie krijgen helder of en hoe je samen verder kunt
  • Je ervaart opnieuw weer verbinding en contact met elkaar.
  • Je zult elkaar weer beter leren begrijpen, respecteren en laten geworden
  • Jullie vertrouwensband neemt toe
  • Intimiteit zal meer stromen
  • Je leert om te bespreken dat wat je laat gebeuren in je relatie.

Praktische zaken

Van te voren hoeft niet besloten te worden hoeveel sessies jullie afnemen, elke keer wordt opnieuw bekeken of een vervolg afspraak zinvol is. Meestal worden er tussen de 4 á 12 sessies afgenomen

De plek waar de relatie coaching plaats vindt is meestal de thuissituatie. Dit is vaak de plek waar de relatie issues plaats vinden. En tevens de intentie plaats vindt om het daar ook weer lichter en gezonder te laten zijn. Bij vragen, neem gerust contact op.


Tarieven en vergoedingen

- 1 sessie

€158,- (2 uur)

De prijs is inclusief btw. exclusief reis kosten.

Coaching is veel goedkoper dan een scheiding en zeer verdiepend en liefdevol voor elke relatie.


Neem gerust contact op; ik beantwoord graag al je vragen. Tel: +31624739034