STAY MINDFUL TODAY

 

Mindfulness voor Bedrijven & Organisaties

 

De trainingen zijn evidence based, no-nonsens en alles behalve zweverig te noemen. Regelmatig zijn deelnemers verbaast dat ze op korte termijn ontspanning en helderheid van de mind kunnen ervaren.

 

Voordelen van Mindfulness binnen het bedrijf;

Mindfulness trainingen draagt bij aan bewezen verbetering in belangrijke processen binnen de organisatie. Met name met betrekking tot; ziekteverzuim verlaging, stressreductie, persoonlijke effectiviteit, verbeterende concentratie vermogen en focus.


Mindfulness heeft positieve effecten op werknemers;

  • Fysiek; Afname van Klachten zoals slaapproblemen, piekeren, vermoeidheid, gebrek aan concentratie.
  • Mentaal; 65% minder kans op een burn-out, ervaren van meer balans en tijd, effecectiever omgaan met stressvolle situaties.
  • Sociaal; Ruimte voor sociale contacten, met aandacht luisteren, meer inzicht in eigenheid en het effect hiervan op de ander
  • Bewustzijn; Met meer aandacht leven in het nu, bewust van gedachtepatronen en valkuilen, betere bewustwording van eigen grenzen

 

Workshop voor bedrijven

'Stay Mindful Today' verzorgt workshops voor groepen professionals. Deze mindfulness workshop zijn afwisselend, inspirerend, interactief maar vooral ook gericht op zelf-ervaren. Een mindfulness workshop kan voor een bedrijf een laagdrempelige kennismaking zijn met mindfulness. Deelnemers ervaren de workshop als productief, leerzaam en verbindend maar ook vol humor en toegankelijkheid. Tevens kunnen ze de inzichten en oefeningen vaak direct toepassen in de praktijk.

'Stay Mindful Today' heeft workshops gegeven aan groepen variërend van 6 tot 60 deelnemers.


Praktische zaken

De workshops/  trainingen en coaching kan zowel incompany als op externe locaties, binnen of buiten werktijd, naar wens en op maat voor elk bedrijf. Een workshop duurt gemiddeld 1 á 2 uur, maar op verzoek van onze klanten bieden we tevens workshops variërend in de duur van 45 minuten tot 5 uur. Het tarief van een mindfulness workshop is afhankelijk van de groepsgrootte, de locatie (inhouse of extern). Een MBSR training word door bedrijven soms breed aangeboden aan medewerkers. Voor de betrokkenheid is het van belang dat deelnemers zelf voor hun deelname kiezen. Lees meer hierover op; 8 weekse MBSR)


Individuele Mindfulness training/coaching

Regelmatig is er behoefte aan individuele training/coaching. In sommige gevallen is de positie binnen het bedrijf de reden voor persoonlijke training (directeur, manager, wethouder, arts) in andere gevallen is er een specifiek vraagstuk waar de training op wordt toegespitst. Zie; Individuele Mindfulness training/coaching. 

E-mailen
Bellen
Map
Info