STAY MINDFUL TODAY Groningen & Drenthe
 

MBSR in één week op Texel


De MBSR op het prachtige Texel in één week te volgen. Je volgt het gehele MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) programma in een week, inclusief de stiltedag.

Waarom:

 • Omdat je leergierig bent en alles over mindfulness wilt leren.
 • Omdat je weet dat mindfulness je goed zal doen en de frisse lucht van een eiland ook! De kans om dit heerlijk te combineren.
 • Omdat je geen ruimte voelt om hier thuis mee aan de slag te gaan. 
 • Omdat je zin hebt om je zintuigen te laten prikkelen en een stiltedag te ervaren op Texel
 • Omdat je geen tijd hebt om 8 weken achter elkaar vrij te maken voor een MBSR training.
 • Omdat je de 8 weekse MBSR wilt herhalen en nogmaals wilt ervaren om zo meer verdieping te ervaren.


Je krijgt een professioneel werkboek, ontwikkeld door de Radboud Universiteit en een usb-stick met alle oefeningen om dit thuis op te pakken en te integreren in je dagelijks leven. Helaas werkt mindfulness niet middels een toverstokje, je hebt er wel werkelijk wat voor te doen. Maar een goede start is het halve werk! Je bent welkom op Texel!Wanneer?


Maandag 5 september t/m 9 september 2022. Van 10:00 tot 16:00 uur. Maandag sessie 1 & 2, dinsdag sessie 3 & 4, woensdag sessie 5 & 6, donderdag de oefen/stiltedag en vrijdag sessie 7 & 8.Hoe ziet zo'n week er praktisch uit?

 • Je zorgt zelf voor een fijne accommodatie op Texel. Er zijn voldoende fijne huisjes, hotels of campings om te overnachten.
 • De MBSR training is overdag van maandag tot vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Zo'n week is intens en diepgaand en je zult mindfulness leren integreren op het eiland waardoor je nog meer geraakt zult worden door je zintuigen. Je zult gaan ervaren wat het effect van mindful leven je kan brengen en dit meenemen in je dagelijks leven.  
 • De lunch wordt op de stilte dag (donderdag) verzorgt en de andere dagen neem je je eigen lunch mee.  
 • Voordien en nadien kun je geheel je eigen pad kiezen. Heerlijk wandelen op het strand, fietsen door het mooie natuurgebied, mindful voor je tent zitten, enz. 
 • Je zorgt zelf voor je diner. Je kunt kiezen uit verschillende heerlijke restaurants op Texel, of zelf koken op je eigen accommodatie.
 • Je kunt ervoor kiezen om wat langer te blijven Texel of eerder te komen.
 • De locatie is in De Waal. Een zeer serene, rustige en idyllische plek waar de lucht nog heel schoon is :-)! Je kunt met de fiets komen (deze kun je meenemen of huren op het eiland), lopend of met de auto (vrij parkeren).


Aanmelden;

Deze MBSR training in september op Texel gaat sowieso starten ongeacht hoeveel aanmeldingen!!!! Wat betekend dat je ook vast een accommodatie kunt regelen en over dit issue geen onnodige mind-activiteiten hoeft te hebben :-). 

Zie Agenda

Zoals het vaak stormt op Texel zo loopt het ook vaak storm met de aanmeldingen maar er zijn nog wel een paar plekken vrij hoor! Meld je gerust aan, je bent van harte welkom! Direct aanmelden

De tarieven zijn gelijk aan de 8 weekse MBSR- groepstraining 465,-  euro p.p. (incl. btw, werkmap, mindfulness-oefeningen, lunch op de stiltedag) (excl. vergoeding verzekeraar, de verzekeraar vergoed van €100,- tot 350,-), excl. overnachtingen, diner en heen en terug reis)
Wandelen op het strand voor of na de training, in stilte of met gezelschap.

Fijne wandeling maken op het mooie slufter natuurpark van Texel

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn