STAY MINDFUL TODAY Groningen & Drenthe
 

Compassie training

Direct aanmelden voor compassie training/coaching

 
Veel mensen willen heel graag een gezonder leven leiden. Balans tussen je lichaam, geest en hart geeft uiteindelijk meer tevredenheid en geluksmomenten. 

Heb je reeds de MBSR gevolgd en wil je meer verdieping op het vlak van een vriendelijker grondhouding naar jezelf en meer balans vinden in je leven? Dan is deze compassie training/coaching zeker aan te bevelen.
Prachtig programma ontwikkelt


We hebben een prachtig programma ontwikkelt van 5 sessies waarin je energie weer gaat stromen. Waarbij het gaat om balans te vinden en opnieuw te leren voelen wat je lichaam jou te vertellen en nodig heeft. Maar je leert ook om je gedachten niet alleen maar te volgen of te geloven, jouw gedachten zijn geen feiten en jij bent jouw gedachten niet. Ten slotte leer je om je hart te volgen, waarin je vooral ervaart vriendelijker & liever te zijn voor jezelf en beter voor jezelf te zorgen zodat je dit ook beter kunt doen naar de mensen om je heen.

Zie AgendaSessie 1 & 2

Het leren luisteren naar de signalen van je lichaam werkt bijzonder helend en beïnvloed jou gezondheid. Niet alleen leren om vriendelijker te zijn voor je lichaam maar ook om beter voor je lichaam te zorgen zijn hele mooie processen tijdens deze eerste twee sessies. Tevens staat centraal wat geef ik mijn lichaam voor voedsel en wat voor beweging heb ik per dag.

Sessie 3 & 4

Onze gewoonte is om veel te denken en ook om ons denken te volgen (vaak automatisch zonder dat we hier bij na denken). Je leert dat je vriendelijk  en liefdevol kunt denken over jezelf.  Wat inzicht en helderheid geeft over; waarom je doet wat je doet, hoe het kan dat een ongezonde gewoonte steeds terug komt, hoe een negatieve stemming kan ontstaan, enz. Je leert inzicht te krijgen in dit denkproces maar ook het besef ontluikt zich dat je hierin kunt kiezen. Dat je voor gezond denken kunt kiezen! 

Sessie 5

Doe je dat waar je blij van wordt in het leven? En niet zozeer dat je targets en doelen hoeft te halen om blij te worden. Maar meer mag ik hierin falen en ook gewoon mens zijn. Je leert liefdevol en vriendelijk te zijn naar jezelf, ook op momenten dat het niet goed met je gaat. Je leert vertrouwen te hebben dat het leven komt zoals het komt en dat jij hierin mag leren. Je leert om beter te luisteren naar je hart, je intuïtie en je gevoelens.

"Deze compassie training heeft mij laten inzien dat ik voor mijzelf mag kiezen zonder dat ik mij hierover schuldig voel. Ik luister beter naar wat ik belangrijk vindt en doe veel meer dingen waar ik echt van geniet! "   _ J de Jonge - Ik wil jou heel graag persoonlijk al jou vragen toelichten..

We kunnen op korte termijn een kennismakingsgesprek plannen. Dan kijken we of het klikt en wat body, mind, soul coaching voor jouw kan betekenen. 

Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. 

Dat kan met het formulier hiernaast, dan mail ik jou binnen een paar werkdagen voor een bel-afspraak. 

Liever direct contact? 

Bel, app of mailen 

Direct mailen


Je ontvangt z.s.m. een bericht. Mocht je nog niets hebben ontvangen, check dan je spam box.

 

Wat is compassie training/ coaching

Compassie, ook wel mededogen genoemd, is het vermogen om op een vriendelijke manier aanwezig te zijn en open te staan voor pijn en lijden, zowel dat van onszelf als dat van anderen. Heel specifiek wordt er geluisterd naar jouw vraag, waar loop jij tegenaan in het leven. Door alle facetten aandacht te geven, zowel lichaam, mind en waar je hart geraakt wordt. Dit is een duurzame training omdat het je leert te kiezen vriendelijk te zijn voor jezelf ongeacht de omstandigheden! 

Wat je leert en de effecten zijn van deze training

 • Je voelt de grenzen van je lichaam.
 • Je leert om meer balans te ervaren en hierdoor kun je gedachten en emoties beter observeren als ‘gebeurtenissen in de mind’.
 • Je zult meer tevredenheid en geluksmomenten ervaren.
 • Je raakt niet meer verstrikt in je gedachten
 • Je stopt met vechten tegen jezelf en je leert de dingen te accepteren zoals ze zijn.
 • Je wordt niet meer meegesleept door je emoties, en als het gebeurt is het minder heftig en sneller voorbij.
 • Je relaties worden betekenisvoller.
 • Je gaat voor jezelf durven kiezen (zonder egoïstische of asociaal te worden).
Praktische zaken 

Tijdsinvestering: vijf keer een bijeenkomst van anderhalf uur

Planning: In overleg maken we een geschikte planning, verdeeld over ongeveer 10 á 15 weken.

Tarieven en vergoedingen

 • Individuele compassie training:  615,- p.p. (excl. btw) (5 sessies) (Voor particulier €500,- excl. locatie en reis kosten) Excl. vergoeding verzekeraar.

De tarieven zijn inclusief: lesmateriaal, werkboek, oefeningen mp3 en gebruik van matten. Tevens inclusief koffie & thee tijdens de bijeenkomsten.

Locaties: Compassie training bied ik aan op de volgende locaties:

 1. Groningen aan de leonard Springerlaan 35 een prachtige plek naast het stadspark
 2. Assen aan de Overcingellaan 17  een prima en fijne plek.
 3. Veendam, een fijne praktijk aan huis. (worden geen locatie kosten verrekend)
 4. Of bij jou thuis of op je werkplek als hier een geschikte en rustige ruimte beschikbaar is. (worden geen locatie kosten verrekend) In overleg word een geschikte locatie besproken afhankelijk van jou woon/werkplek. 


Terug naar begin


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn