STAY MINDFUL TODAY

 

Gastenboek

Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Carolien Zijlstra
20-06-18 17:04:26
Lieve Klarien,

Na het volgen van jouw meerdaagse training loop ik lachend de zomer tegemoet.
Of ik plots volledig Mindful ben? Het zaadje dat jij hebt geplant ga ik koesteren en water geven en wie weet ooit... ik laat het je weten!
Bedankt voor je inspiratie, mooi lief mens dat je bent.

Groet van Carolien
Niels Voorn
02-05-18 02:03:28
Na het volgen van een drietal sessies van de 8 weekse mindfulness training kan ik nu al concluderen dat ik hier baat bij heb. Tevens ben in onder de indruk van de professionele en respect volle begeleiding hierbij door Klarien. Ik kan het iedereen aanraden om bij Staymindful today deze 8 weekse minfulness training te gaan volgen.
Nick Tijn, van
04-03-16 18:43:45
In het najaar van 2014 heb ik het geluk gehad om deze training te mogen volgen bij Klarien Drenth. Klarien geeft deze training op een hele mooie authntieke wijze op een op een super rustieke locatie.

Ik heb zelf erg veel aan de cursus gehad en kan iedereen de aanbeveling doen om dit eens in je leven tot je te nemen. Vooral het lopen in aandacht en de retraite dag zijn hoogtepunten in mijn mindfulness ervaring.

Door het volgen van de mindfulness training heb ik mij meer verdiepd in yoga en andere vormen van meditatie. Ik merk nog iedere dag dat ik profijt heb van de cursus en dat mijn stress niveau zinsdien nog nooit zo laag is geweest. Life is great! Stay mindful every day!!!
Joke Woensdregt
19-12-14 12:02:42
In het najaar van 2014 heb ik met een aantal collega's de 8 weekse MBSR training gevolgd. Wat een bijzondere ervaring! Ik kan het een ieder aanraden om deze training bij Klarien te volgen. Klarien is zeer professioneel en respectvol naar de deelnemers. Tijdens de training ervaarde ik een ontspannen en rustgevende energie. Ik voelde me verbonden met de mensen om mij heen, terwijl ik met mijn eigen proces bezig was. Klarien, heel erg bedankt! Ik heb mij zojuist aangemeld voor de stilte dag op 4 maart 2015!
Roelof Munnik
02-11-14 10:46:37
Lieve Klarien.

Van harte gefeliciteerd met je prachtige site,
de dromen die je na streeft maak je ook waar,
vind het heerlijk om bij jou de eerste training te,
mogen doen dank je wel voor een geweldige ervaring.

Roelof Munnik
Tonen: 5  10   20

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info