STAY MINDFUL TODAY

 

Contact

Naam:    Klarien Drenth

E-mail:   staymindfultoday@hotmail.com

Mob nr: 06-24739034

Geregistreerd: kamer van koophandel nr:  60773014  Geregistreerd VMBN lid 1.

Beroep: Individuele mindfulness coach/trainer voor Bedrijven en Organisaties & MBSR/MBCT Mindfulnesstrainster (VMBN lid 1) voor groepen & Aandacht trainster voor kinderen AMT (i.o. Academisch Mindful Teatsing bij Eline Snel)

 

Geïnspireerd door: Ónze gedachten kunnen heel veel invloed hebben op onze stemming en op onze daden. Vaak komen en gaan die gedachten vrij automatisch. Door ons steeds weer bewust te worden van de gedachten en beelden die door ons hoofd gaan en ze los te laten terwijl we onze aandacht weer op de ademhaling en op het moment zelf richten, kunnen we er met enige afstand naar kijken. Zo krijgen we de kans om te zien dat er ook andere manieren zijn om over bepaalde situaties na te denken, manieren die ons bevrijden van de tirannie van de oude gedachtepatronen die automatisch onze geest binnenglippen. Het allerbelangrijkste is dat we uiteindelijk tot 'in onze botten' tot het besef komen dat die gedachten alleen maar mentale beelden zijn (inclusief de gedachten die zeggen dat niet te zijn), dat gedachten geen feiten zijn en dat wij niet onze gedachten zijn. bron: 2013 Segal.

 

TERUGBEL verzoek

Heb je vragen of wil je graag even persoonlijk contact. Vul dan het onderstaand terugbel verzoek in, waarna ik met jou contact zal opnemen. Of bel me op nr: 0624739034

Geregistreerd kamer van koophandel nr:  60773014  Geregistreerd VMBN lid 1.

E-mailen
Bellen
Map
Info