STAY MINDFUL TODAY

 

Contact

Naam:    Klarien Drenth

E-mail:   staymindfultoday@hotmail.com

Mob nr: 0612724624

Beroep:    Teamtrainster/ Transformationeel coach en MBSR/MBCT Mindfulnesstrainster (VMBN lid 1)/ Aandacht trainster voor kinderen AMT (i.o. Academisch Mindful Teatsing bij Eline Snel)

Korte profiel: Wat mij kenmerkt is mijn glimlach, deze wil ik graag aan een ieder geven. Ik ben als coach/ trainer sensitief en meelevend maar ik kan spiegelen en hierdoor mensen laten bewegen in de mind! Kinderen staan me nauw aan het hart, de puurheid en oprechtheid waarin alles gezegd mag worden, vind ik briljant.

Ik durf stil te zijn op momenten wanneer dit nodig is en hoef niet zonodig te spreken als het al gezegd is. Ik zie dat ieder mens kan ontwikkelen en dit werkt stimulerend. Waarbij ik gedreven ben maar ik heb als uitgangspunt dat een ieder moet doen wat goed is voor hem of haar want dit weet iedereen in de kern.

 • IMG_0637
  IMG_0637
 • IMG_0639
  IMG_0639
 • IMG_0640
  IMG_0640
 • IMG_0641
  IMG_0641
 • IMG_0642
  IMG_0642
 • IMG_0643
  IMG_0643

 

Geïnspireerd door: Ónze gedachten kunnen heel veel invloed hebben op onze stemming en op onze daden. Vaak komen en gaan die gedachten vrij automatisch. Door ons steeds weer bewust te worden van de gedachten en beelden die door ons hoofd gaan en ze los te laten terwijl we onze aandacht weer op de ademhaling en op het moment zelf richten, kunnen we er met enige afstand naar kijken. Zo krijgen we de kans om te zien dat er ook andere manieren zijn om over bepaalde situaties na te denken, manieren die ons bevrijden van de tirannie van de oude gedachtepatronen die automatisch onze geest binnenglippen. Het allerbelangrijkste is dat we uiteindelijk tot 'in onze botten' tot het besef komen dat die gedachten alleen maar mentale beelden zijn (inclusief de gedachten die zeggen dat niet te zijn), dat gedachten geen feiten zijn en dat wij niet onze gedachten zijn. bron: 2013 Segal.

 

TERUGBEL verzoek

Heb je vragen of wil je graag even persoonlijk contact. Vul dan het onderstaand terugbel verzoek in, waarna ik met jou contact zal opnemen.

Geregistreerd kamer van koophandel nr:  60773014  Geregistreerd VMBN lid 1.