Contact, neem gerust contact op

Ik help je graag...

Meer over Klarien

Owner: Klarien Drenth is eigenaar van het bedrijf ‘Stay Mindful Today’. Bovendien een groep professionele VMBN trainers categorie lid 1. om zich heen verzameld met veel compassie en liefde voor dit vak.

Neem gerust contact op...

Beroep

Mindfulness MBSR & MBCT trainer/ Individuele trainer, coach/ Supervisor voor mindfulness trainers/ Yoga docent/ Teamtrainer & Troubleshooter

Mindfulness

Klarien Drenth heeft de opleiding voor mindfulnesstrainer afgerond bij de Radboud Universiteit. Een gerenommeerd opleidingsinstituut voor mindfulnesstrainers. Hiernaast bij Eline Snel de opleiding ‘Academie mindful teaching voor Kids’ gedaan en ten slotte het afgelopen jaar (2022) de opleiding tot Mindfulness Supervisor bij de VVM voor mindfulness trainers.

Ervaring

Klarien mediteert van 1998 en beoefend dit dagelijks.

Ze is gespecialiseerd in het geven van individuele mindfulness trainingen aan eenling functies uit het bedrijfsleven en particulieren.

Hiernaast heeft ze 18 jaar ervaring als coach & trainer voor bedrijven en organisaties. Vanaf 2012 geeft Klarien MBSR/MBCT trainingen aan groepen en hiernaast is ze ook supervisor voor mindfulness trainers vanuit de VVM & VMBN.

Het besef dat gedachten geen feiten zijn en dat wij niet onze gedachten zijn, is prachtig! Door dit besef kun je er voor kiezen niet altijd mee te gaan met je denken maar terug te gaan naar het nu, waar alles zich bevindt!! Waarin je jezelf mag welkom heten, precies zoals je bent!

–  Zindel V. Segal –

Meer over Klarien

Klarien Drenth is een VMBN categorie 1 gecertificeerd mindfulnesstrainer afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Dit is een gerenommeerde opleidingsinstituut voor Mindfulnesstrainers. Tevens het eerste Universitaire opleidingsinstituut voor mindfulness trainers van Nederland.

Klarien heeft een achtergrond van 18 jaar in het zorgleven allereerst als psychiatrische verpleegkundige, hierna als teamleider/manager, projectleider, supervisor en troubleshooter.

In die tijd kwam ze in aanraking met de kracht van mindfulness. Ze ervaarde hoe mindfulness haar hielp om met stress om te gaan.

Enthousiast door de kracht van mindfulness, was uiteindelijk een carrière switch onvermijdelijk. Ze begon haar eigen bedrijf genaamd; ‘Stay Mindful Today’! ‘En morgen weer opnieuw’, zegt ze dan vaak.

Hiernaast heeft ze anderhalf jaar als vrijwilliger gewerkt voor Jotica Hermsen. Bij de organisatie Sangha Metta voor stilte retraites. Ze geeft inmiddels zelfs jaarlijks stilteretraites.

Mindfulness is een ‘way of living’!

Opleidingen

Psychiatrische verpleegkundig – Midden Management opleiding – Post HBO Coach & Trainer  opleiding – Postacademische opleiding tot MBSR & MBCT mindfulnesstrainer – Academie voor mindful teaching voor Kids – Boeddhistische psychologie DVC, Dhamma verdiepingscursus – Yoga docent Yin yoga & mindfulness yoga, – Opleiding tot mindfulness supervisor bij de VVM.

Aangesloten bij